fbpx

Äntligen tillbaka!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Den 31 maj till 2 juni syns vi på Wenngarns slott utanför Sigtuna.

Motor

Det råder inga tvivel om att det finns en bred och unik jaktbilskultur i Sverige. Det visade inte minst förra upplagan av Swedish Game Fair där ”Årets jaktbil” blev en succé! Till våren blir det repris på Wenngarns slott!

Viltmat

På Wenngarn kommer besökarna att mötas av de lockande dofterna från det vilda köket. Allt fler inser vikten att veta var råvarorna till vår mat kommer ifrån och vi söker efter det genuina och äkta!

Jakthund

Över 15 000 jakthundsägare besökte förra årets mässa. Till årets upplaga av Swedish Game Fair skapar ännu bredare och häftigare hundprogram tillsammans med några Sveriges ledande hundprofiler.

Garmin gör din passion tryggare och roligare

För alla outdoor-entusiaster, oavsett om det handlar om jakt, att spela golf, vara i skogen, på havet eller flyga i luften, så har Garmin produkterna som kan förgylla upplevelsen ytterligare. – Vi gör att du får mer ut av din passion och gör den både tryggare och roligare, säger Camilla Friman, Consumer Marketing & Communication

Läs mer »

Många nyheter väntar i MiniFinders monter

Småländska MiniFinder har varit i IoT-branschen i över tolv år och har en verksamhet som bygger på egenutvecklade produkter och tjänster som kännetecknas av kvalitet, unik design och hög precision. Under Swedish Game Fair kommer de bland annat visa upp deras GSM-baserade hundpejl MiniFinder Rex tillsammans med jakt-appen MiniFinder Hunter. – Mycket har hänt sedan

Läs mer »