fbpx

Lafayette utlovar många nyheter under Swedish Game Fair: ”Fått feedback från Sveriges jägare”

Lafayette har ett helt smörgåsbord av nyheter att visa upp under årets Swedish Game Fair, bland annat en helt ny serie ljuddämpare som tillkommit efter förvärvet av det svenska ljuddämparföretaget VMAC.

– Vi har gjort en total omvandling av designen, och lagt till funktioner som kommer att överraska även de mest krävande användarna, säger Jens Qarlsson, VD på Lafayette.

Under mässan kommer Lafayette att presentera ”en modell i fyra utföranden”.

– Det handlar om fyra nya modeller av VMAC-ljuddämpare där varje modell är utformad för att möta olika behov och preferenser bland jägare, fyller Jens i.

Förutom en egen monter så kommer Lafayette, tack vare ett varumärkespartnerskap, finnas representerade även i Vildmarkens monter (C:01). Där kommer besökarna kunna ta del av exklusiva mässdeals på jaktradio och tillbehör, samt se många spännande nyheter som nu visas upp för första gången. Vidare kommer Lafayette att avtäcka flera andra produktnyheter, bland annat en uppföljare ”och storebror” till den populära GPS Mini.

– Efter att ha fått feedback från Sveriges jägare så är vi stolta över att kunna presentera en ny hundspårnings-GPS. Denna är utformad för att möta de höga krav på spårningskapacitet och funktionalitet som våra svenska hundförare ställer, och gör jakten säkrare, säger Jens.

Lafayette ser dessutom fram emot att presentera sin nya jaktradio, Smart+ Bluetooth, en extremt slitstark och vattentät radio med metallchassi och IP68-klassificering.

–Modellen behåller sin kompakta storlek men kommer med större kraft, förbättrad batteritid och fler funktioner än tidigare, säger Jens.

Och ytterligare nyheter är att vänta inom kort.  

– Det handlar om Pro Light, en ny pannlampserie som kommer finnas tillgänglig i Sveriges jakt- och friluftsbutiker någon gång under sommaren, säger Jens och avslutar med att insinuera att besökarna även kan förvänta sig en exklusiv överraskning i form av camofärgad jaktradio.