fbpx

Waidmann Jaktresor, C:81

Monternummer: C:81
Företagsnamn: Fabriksgatan 13
Telefonnummer: 0313204100
E-post: boka@waidmann.se

Beskrivning: Välkommen till Waidmann Jaktresor – din jaktresearrangör av unika jaktupplevelser världen över. Med stor erfarenhet från reseupplevelser och ett team av passionerade jägare och experter, erbjuder vi skräddarsydda jaktresor runt om i världen!

Oavsett om du drömmer om att jaga stora vilt i Afrikas vildmarker, utforska Europas varierade terräng eller uppleva den magnifika naturen i Nordamerika, har vi resan för dig. Vi samarbetar med noggrant utvalda jaktområden och guider för att säkerställa en säker, spännande och minnesvärd upplevelse för alla våra gäster.

Det ska vara bekvämt, enkelt och tryggt att åka på jaktresa. Därför ingår nästan allt i våra resor, flyg, transfer på destinationerna, bekvämt boende, god mat, resegarantier, alla tillstånd, jakt och guider med mera. Du får även en svensk researrangör att vända dig till både innan, under och efter din resa.

Besök vår monter för att utforska vårt utbud av destinationer, paket och specialerbjudanden. Oavsett om du är en erfaren jägare eller nybörjare, är vi här för att skapa ditt nästa oförglömliga jaktäventyr. Upptäck världen av jakt med Waidmann Jaktresor – där varje resa är en historia att berätta.

Kontakta oss på boka@waidmann.se eller 031-320 41 00!

Webbplats: https://waidmann.se

Varumärken: