fbpx

Segway Powersports, M:05

Monternummer: M:05
Företagsnamn: Sverige
Telefonnummer: 018-170590
E-post: info@dealy.se

Beskrivning: Segway Powersports är stolt att vara ett av Sveriges främsta varumärken inom ATV, UTV och SSV. Med ett omfattande nätverk av återförsäljare över hela landet strävar vi efter att erbjuda kunder enastående service och support, var de än befinner sig.

Vi utmärker oss genom flera unika attribut, inklusive vår innovativa SmartMovingApp, som gör det enkelt för ägare att hantera sina fordon på ett smidigt sätt. Vår fokus på prestanda, kombinerat med ett brett utbud av modeller och möjligheten att skräddarsy utrustning och utseende, säkerställer att varje kund hittar det perfekta fordonet för sina behov och önskemål.

Vi är stolta över att erbjuda prisvärda maskiner som är byggda för att klara av det tuffaste arbetet och de mest utmanande terrängförhållandena. Alla våra modeller registreras som traktorer, vilket innebär att de kan användas både i terräng och på väg, vilket ger maximal flexibilitet för våra kunder.

Med Segway Powersports får du inte bara en fyrhjuling – du får en pålitlig partner som strävar efter att göra dig till en stolt och nöjd ägare på den svenska marknaden. Besök vår monter på mässan för att upptäcka våra senaste modeller och uppleva vårt engagemang för kvalitet, prestanda och kundnöjdhet.

Webbplats: https://segwaypowersports.se/

Varumärken:  Segway Powersports