fbpx

Se världen på ett nytt sätt i Hikmicros monter

Hikmicro är ett företag som är specialiserat på termisk teknologiinnovation och erbjuder bland annat termiska kärnor, moduler, kameror och mörkerseendeprodukter både i Sverige och internationellt. Härnäst blickar de fram emot Wenngarn och möten med både gamla och nya användare.

– Fantastisk kul att prata med många människor, få feedback på vad som görs och som kan göras bättre, säger Bo Jonsson från Hunt of Sweden.

Hikmicros distributör Focus Nordic har ett supermodernt logistikcenter och egen reparationsservice i Sverige som ger kunderna snabb service, något som är viktigt eftersom kunden ofta är i snabbt behov av support, vid varierande tider för jakten. Bo berättar att Hikmicro även har en egen utbildnings-, tränings- och utvecklingsavdelning i Sverige.

– Detta för att kunna möta de olika behoven och kraven från svenska jägarkåren, säger Bo.

Och tillägger:

– Vi vill ha fingrarna på pulsen på jägarna och förstå de olika behoven. Vi är superheta på tekniken, ergonomin och användarvänligheten, extremt lyhörda för användaren.

Swedish Game Fair närmar sig! Vad har ni för tankar och känslor inför Wenngarn?
Det är alltid kul med en mässa som har en utomhusprägel, med naturlig koppling till naturen, hundar och jakten, säger Bo och berättar att de uppskattar mässmötena och allt vad det ger.

– Vi njuter av att lyssna på spännande jaktliga erfarenheter, säger han.

Vad kommer hända i er monter?
– Vi släpper bland annat en het världsnyhet som det blir premiärvisning på under dagarna på Wenngarn och som visas genom Vildmarken.