fbpx

Roselli vill dela sin passion för knivhantverket: ”Ivriga att visa upp våra produkter och träffa likasinnade”

Jägaren och snickaren Heimo Roselli avskydde dåliga knivar och beslöt sig därför för att försöka skapa sina egna. Under flera decennier var han besatt av hantverket – och hans slit gav resultat. Ett nytt varumärke såg dagens ljus och nu har Rosellis handgjorda knivar en historia som sträcker sig generationer tillbaka. Under Swedish Game Fair vill de dela med sig av sin passion för hantverket.

– När du bestämmer dig för att äga en Roselli säger du adjö till alla andra knivar, säger tillverkarna stolt.

Roselli har tillverkat knivar sedan 1976 och deras passion för kvalitet och hantverkstradition går hand i hand med ett åtagande om att skapa produkter som ska hålla en hel livstid. Kvaliteten är baserad på gammaldags smedsteknik och 45 års ihärdig innovation där ingenting lämnas åt slumpen.

– Varje kniv tillverkas med noggrannhet och omsorg av skickliga hantverkare med lång erfarenhet. När du väljer Roselli får du inte bara ett verktyg, utan även en pålitlig partner som är redo att stå vid din sida under alla dina äventyr.

– Vi erbjuder livstids garanti och fri slipservice livet ut på alla våra knivar och yxor.

Nu ser de fram emot att möta besökarna på Wenngarn.

– Det är en fantastisk möjlighet för oss att möta härliga människor och dela vår passion för hantverk och kvalitet. Vi är ivriga att visa upp våra senaste produkter och träffa likasinnade individer som delar vår kärlek till outdoor- och jaktaktiviteter.

– Mässor som Swedish Game Fair ger oss en unik möjlighet att direkt interagera med våra kunder och potentiella nya kunder. Det ger oss också en plattform att visa upp våra produkter, lyssna på feedback och lära oss mer om vad våra kunder önskar sig.

 Vad kommer hända i er monter?

– Där kommer besökarna få chansen att utforska vårt sortiment av handgjorda knivar och verktyg. Vi kommer att visa upp våra produkter och dela med oss av kunskap och tips för att använda dem på bästa sätt. Dessutom kommer vi med största sannolikhet  att erbjuda gratis knivslipning och möjligheten att köpa våra produkter direkt på plats, säger de.

Och avslutar:

– Vi på Roselli ser fram emot att träffa er alla på Swedish Game Fair och dela vår passion för handgjorda knivar. Kom gärna förbi vår monter för att säga hej och för att upptäcka vad Roselli har att erbjuda!