fbpx

Patric Dalfjärd tillbaka på Swedish Game Fair-kontoret: ”Vill skapa mervärde och synlighet för utställarna”

Ett välkänt ansikte för Swedish Game Fair-entusiaster gör i skrivande stund sina första arbetsdagar på kontoret, det i en nygammal roll. Patric ”Putte” Dalfjärd är tillbaka för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla utställare inför årets festligheter på Wenngarns Slott 31 maj – 2 juni.

Patric berättar att utställarna kommer känna igen sig och att det är ”samma gamla Putte” som inom kort kommer höra av sig för att hjälpa dem skapa mervärden. Tillsammans med Vildmarken, som är mediapartner till Swedish Game Fair, vill Patric hjälpa utställarna med inspiration och marknadsföring för att skapa extra synlighet på mässan.

Huvuduppdraget för Patric är att vara projektsäljare och sälja monteryta så att det blir så många spännande utställare som möjligt på mässan.

– Sedan är det så att ju närmare mässan man kommer så blir jag mer och mer projektledare. Alla aktiviteter ska på plats. Program ska synkas med varandra och det ska fixas med föreläsningar och viltmat et cetera. Det är alltså mycket sälj nu och senare blir det mer knyta ihop säcken-uppdrag! säger Patric som ser fram emot utmaningen.

Goda förutsättningar

Flytten till Wenngarn är såklart något som kryddar årets upplaga lite extra. Patric tror att de har hittat helt rätt och att det är en perfekt destination att anordna en av Nordens största jaktmässor på.

– Det känns fantastiskt kul med ett nytt mässområde som erbjuder såna förutsättningar. Det är en stor jakt- och jakthundsmässa där det kommer finnas något för alla. De största företagen inom jakt, optik och skytte, massor med hundar och hundaktiviteter, ett stort skjutområde och inte minst ett stort fokus på viltmat.

På mässan kan man göra allt från att testa vapen och optik till att diskutera jakthundar på hundtorget och se föredrag om matlagning på stora scenen.

– Dessutom blir det åter igen mycket motor på mässan; UTV, ATV, jaktbilar och alla fräna tillbehör. En annan nyhet för i år är att det även blir mycket fokus på outdoor living och bushcraft, tillägger Patric.

After Game Fair på slottet

Förutom det så finns såklart i vanlig ordning några av jaktens mest kända profiler på plats för att inspirera alla på plats. Och vad vore en mässa utan en bal, eller i alla fall en trevlig After Game Fair på slottet?

– Wenngarn är vana att hålla event som exempelvis mässor, konferenser och bröllop. Det känns tryggt att även de kan leverera bra mat och god dryck, inte minst på festkvällen på slottet, After Game Fair, som kommer rama in tillställningen, avslutar Patric Dalfjärd.