fbpx

Nordik utlovar något för alla: ”Oslagbart att kunna visa vår bredd”

Nordik Distribution AB är en svensk distributör av noggrant utvalda varumärken från hela världen inom jakt, skytte, outdoor och fordonsbelysning. Nu har de preparerat en fullmatad monter och ser fram emot att träffa slutkunder, kunder och kollegor ute på Wenngarn.

– Det ska bli riktigt kul att träffas. Och alltid kul med utomhusmässa som vi hoppas kommer bli riktigt bra, säger, säger Erik Edlund, marknadskommunikatör på Nordik Distribution.     

Nordik Distribution består av en blandning av passionerade jägare och friluftsentusiaster som har bred kunskap inom sina områden. De har allt från extraljus, knivar, ryggsäckar och optik, till vapentillbehör och vapenvård i sortimentet – och jobbar ständigt för att hålla högsta möjliga servicenivå.

– Vi ser till att våra kunder trivs med oss som distributör, säger Erik.

Och fortsätter:

– Vi finns för kunderna genom hela köpet och ser till att vi alltid finns tillgängliga för snabb och personlig service. Vi ger gärna tips och råd om våra produkter och tillhandahåller både service och reparationer. Vi använder själva många av produkterna vi säljer och delar gärna med oss av erfarenheter och annat. 

När vi når Erik så säger han att monterplaneringen precis blivit klar inför Swedish Game Fair.

– Nu återstår det bara att se till att montern blir lika bra som vi har föreställt oss. Vi kommer även resa dit med hela vår personalstyrka och ser det som en “get together” för personalen, så kommer man förbi vår monter finns det möjlighet att träffa och få ett ansikte på alla hos oss, som man kanske bara pratat med på telefon eller mejlat med förut.        

Vad ger dessa mässor er?

– Det ger oss mycket att kunna visa upp vårt breda sortiment på samma ställe. Vi har flera återförsäljare som har många demoprodukter hemma, men det är oslagbart att kunna visa vår bredd på mässor som exempelvis Swedish Game Fair.

– Och att ge kunder möjlighet att känna och klämma på produkterna, och samtidigt kunna svara på frågor öga mot öga istället för via telefon och mejl, är jättekul.

Något för alla i montern

I montern kommer det finnas något för alla, allt från eftersöksbelysning från Nextorch till Stalon-ljuddämpare. Och ifall man är en av många som har ett stort intresse för jaktbilar och påbyggnader med hundkåpor så bör man definitivt besöka Nordiks monter. De kommer nämligen visa extraljus och arbetsbelysning från Lightforce.

– Bland annat deras nya LED-extraljus BEAST, ett av de kraftfullaste extraljusen på marknaden. Sedan har vi även med och visar handladdningsprodukter från Frankford Arsenal, bland annat deras nya progressiva laddpress X-10.

Och många fler nyheter utlovas. Erik tillägger:

– Från Vortex Optics har vi bland annat med deras nya Viper HD-kikarsikte som släpptes 9 maj. Det ska bli riktigt kul att få visa upp dem när de är så pass nya på marknaden, och de är riktigt bra! Från Gerber har vi med flera nyheter som är värda att spana in. Sedan finns det även ryggsäckar från Eberlestock, GRS-gevärskolvar, handkikare från Hawke och Vortex. Och mycket mer.

Nya Vortex Viper. Foto: Nordik Distribution

– Som sagt finns det något för alla! Det blir även tävlingar och utlottningar som man inte får missa. Vi ses i monter A:02! avslutar Erik Edlund.