fbpx

Natlink är laddade för nya mässmöten: ”Energiboost”

Natlink lanserades i mars 2024, och under deras tak hittar man WeHunt, Tracker och Burrel Trail Cameras, välkända varumärken för jägarkåren. Enligt Natlink själva älskar de teknik lika mycket som de älskar jakt, något som blivit ett framgångsrecept.  

– Våra produkter är utvecklade och designade av jägare för jägare. Det betyder att varje produkt och varje liten funktion är noga genomtänkt, med jägarens och hundens bästa i åtanke, säger Estelle Bunner, CMO på Natlink.

Det har varit ett intensivt år för Natlink. Bland annat har de jobbat med att integrera Trackers hundpejlar i WeHunt, så att hundförarna kan välja från vilken app de vill styra sin GPS. Utöver det har de också jobbat med att sätta upp crosstracking mellan apparna, så att Tracker- och WeHunt-användare kan jaga med varandra. Det innebär att både hundars och jägares positioner kan delas sömlöst mellan apparna, allt för att göra jakten både enklare och säkrare för alla. Nu är de laddade inför att möta mässbesökarna.

– Vi är superladdade! Swedish Game Fair är ett fantastiskt tillfälle för oss att träffa och snacka med våra användare ansikte mot ansikte, få feedback och dela med oss av de senaste nyheterna.

För Natlink är mässorna en väldigt viktig mötesplats där de verkligen knyter an till sina användare. Estelle tillägger:

– Vi älskar att möta människor, lyssna på deras berättelser och erfarenheter, och inte minst få värdefull input som hjälper oss att utveckla nästa generations jaktprodukter. Det är en energiboost som håller i sig långt efter att montrarna har packats ner!

Mässorna är förstås också perfekta tillfällen att nätverka med andra inom samma fält, träffa potentiella samarbetspartners, knyta nya vänskapsband och vårda gamla relationer av alla dess slag.

Vad kommer hända i er monter?

– En av våra största produktlanseringar för 2024 kommer att göra sin stora entré på just Swedish Game Fair, så vi är otroligt taggade! Utöver det har vi fler spännande lanseringar som vi tror att jägarna kommer vilja komma och känna och klämma på. Kort och gott – vi håller inte igen på nyheterna detta år, säger Estelle.

Och avslutar:

– Och som alltid, vårt peppade team finns förstås på plats för att svara på frågor, dela med sig av tips och tricks eller bara snacka jakt. Sedan hoppas vi förstås på så mycket hundbesök som möjligt, det ryktas nämligen om en hundbar…