fbpx

Mässdeals och upplevelser väntar i Vildmarkens monter

Ifall ni är på jakt efter en händelserik och inspirerande mässmonter så får ni inte missa ett besök hos Vildmarken när festligheterna väl är igång på Wenngarn! Där kommer ni nämligen hitta både profiler, produktnyheter utöver det vanliga, få chansen på mässdeals, smakprov och ha möjlighet att mingla med experter inom knivslipning, värdeskåp och matlagning – och mycket mer!

På plats i den drygt 200 kvadratmeter stora montern kommer bland annat Tormek finnas med två knivslipningsstationer där det kommer demonstreras och prata slipning av kniv, yxa och annat smått och gott.

– Har du en Tormek kan du komma och få lite tips om hur man gör. Har du inte en Tormek kommer det att finnas ett fint mässerbjudande att hugga din maskin en gång för alla. Kom och hälsa på oss i Vildmarkens monter, hälsar Tormeks Henrik Björkman.

Familjeföretaget Scandinavian Safe har tillverkat och sålt vapenskåp sedan 2001. Sedan de fyra syskonen tog över företaget för drygt fem år sedan har vapenskåp gått från att gömmas undan till att bli en del av inredningen runt om i många jägarhem i Sverige. I sortimentet finns numera bland annat färgade vapenskåp, olika typer av justerbara skåpsinredningar och liggande vapenskåp med utdragbart hyllplan.  

– Vi kommer att ha många tävlingar på plats, på de allra flesta ser man direkt om och vad man har vunnit och man får med sig priserna direkt! Man kan vinna allt ifrån jakt- och skåpstillbehör till vapenskåp, så det här vill man inte missa, säger Rebecka Sandberg.

Foto: Margareta Bloom Sandebäck

Rebecka tipsar dessutom om ett samarbete som vi på Vildmarken uppskattar lite extra!

– I montern kan man se vårt stora blanka stålfärgade SP99XXL Raw Steel Vildmarken Edition med utdragbar vapenvagn, och vår exklusiva handtillverkade sittbänk med integrerat vapenskåp! Evelina, jag och Napoleon är på plats och ser fram emot att träffa alla mässbesökare, säger hon.

Dessutom kommer Lafayette finnas representerat i Vildmarkens monter, detta tack vare ett brandpartnerskap mellan de två företagen. I Vildmarkens monter kommer besökarna kunna ta del av exklusiva mässdeals på jaktradio och tillbehör, samt se nyheter som presenteras för första gången. Jens avslöjar också att besökarna kan förvänta sig en exklusiv överraskning i både Vildmarkens och Lafayettes montrar, en specialutgåva som lovar att väcka “villhöver”-känslor hos alla.

Mästerkock i montern

Lucas Eriksson

Lucas Eriksson charmade tv-publiken under sina medverkan i Sveriges mästerkock. Nyligen befann han sig i Värmland för lite bäverjakt och då passade vi att bjuda in honom till Vildmarkens podcaststudio. Besöket blev början på ett nytt samarbete och under mässdagarna kommer han bjuda besökarna på goda smakprov.

– Vi är väldigt glada över att Lucas  kommer vara på plats i Vildmarkens monter under mässan. Det får ni inte missa! säger Vildmarkens Staffan Johansson.

Förutom ovan nämnda människor så kommer Vildmarkens monter att fyllas av ytterligare ett gäng trevliga och duktiga människor i branschen. Svenska Hundfoder kommer prata om våra fyrbenta vänner och dela ut smakprov av deras utmärkta hundfoder, Carrier. Dessutom gästar den uppskattade digitala kreatören Per Kristensen från PK Hunting och snackar jakt- och slaktknivar med mässdeals i rockärmen. Dogtech kommer visa upp sina skyddsvästar för jakthundar och Kjell Lennartsson från Nordic Gamekeeper, vår senaste brand partner, finnas på plats med mässerbjudande på åtelkameror.

Förutom allt detta så är tältet fyllt med mässdeals på Vildmarken-kepsar, t-shirts, hundkoppel och väskor – och godbitar och nyheter från andra samarbetspartners som exempelvis Blaser, Mauser, Sauer, Härkila, Seeland, Finnvac, med flera. Ni får såklart heller inte missa att plocka den officiella mässtidningen som vi på redaktionen hoppas kommer läsas av så många som möjligt!

Välkomna till C:01!