fbpx

Många nyheter väntar i MiniFinders monter

Småländska MiniFinder har varit i IoT-branschen i över tolv år och har en verksamhet som bygger på egenutvecklade produkter och tjänster som kännetecknas av kvalitet, unik design och hög precision. Under Swedish Game Fair kommer de bland annat visa upp deras GSM-baserade hundpejl MiniFinder Rex tillsammans med jakt-appen MiniFinder Hunter.

– Mycket har hänt sedan releasen förra året och vi kommer presentera alla nya funktioner som tillkommit, säger Elin från MiniFinder.

En annan nyhet för i år är en integration i appen MiniFinder Hunter tillsammans med fordonstrackern MiniFinder Zepto – en integration som möjliggör övervakning av hundens välbefinnande.

– Genom att integrera MiniFinder Zepto med appen öppnas en helt ny dimension för övervakning av hundar, där ägaren noggrant kan övervaka temperatur och fuktighet i sina hundboxar. Genom att kunna hålla ett konstant öga på omgivande temperaturer kan ägaren säkerställa optimala förhållanden för hundens hälsa och välbefinnande. Det är ett betydelsefullt framsteg som inte bara förbättrar säkerheten utan också främjar den övergripande hälsan för hunden. All information samlat i MiniFinder Hunter! säger Elin och avslutar:

– I samband med denna nyhet samarbetar vi med Metbox AB som kommer vara på plats i vår monter för att visa integrationen på plats i sin hundbox! Vi kommer även köra en utlottning av MiniFinder Rex för de som signar upp sig i appen MiniFinder Hunter, och för de som inte är medvetna om det så är appen gratis. Det kostar alltså ingenting att följa hundar och använda kartmaterial och funktioner i appen!