fbpx

Härkila & Seeland, A:04

Monternummer: A:04
Företagsnamn: Greve Main 10, 2670 Greve, Danmark
Telefonnummer: +4543410410
E-post: info@outfitinternational.com

Beskrivning: Härkila
Engagemang sedan 1985
På Härkila har vi samma filosofi i dag som för nästan 40 år sedan – vi är ett varumärke som utvecklats av jägare för jägare.
Att säga att jakten finns i vårt DNA är ingen underdrift. Med ursprung i ett vidsträckt land där jakt är fast förankrat i Sveriges djupa kulturella rötter, byggde grundaren Kjell Lennartsson det välkända varumärket, bokstavligen, från grunden. En rik historia av jaktkunskap har visat att innovation, integritet och passion är tidlösa egenskaper som ingår i hantverket för varje utrustning vi skapar.

Varje jaktstil täcks in, varje typ av terräng beaktas och varje produkt testas i fält. Resultatet är en produkt som är byggd för att hålla, oavsett hur mycket stryk den får.

Seeland
Utrustning till jägare sedan 1976
Skandinavisk design med material av högsta kvalitet som hjälper män, kvinnor och barn att komma så mycket närmare naturen.
För oss på Seeland är jakt mer än en sport – det är en livsstil som vi lever efter. Genom att blanda funktionalitet med avslappnad coolhet tillgodoser vi den moderna jägarens smak. Vi erbjuder aktiv utrustning och vardagliga stilar som gör att du kan tänja på dina gränser och utmärka dig i dina jaktaktiviteter.

Var en del av vår resa när vi firar äventyrsandan, utforskar nya horisonter och skapar minnen som varar livet ut. Ta på dig utrustningen, ge dig ut och upplev skillnaden med Seeland.

Webbplats: https://harkila.com/sv-se%20https://www.seeland.com/sv-se

Varumärken:  Härkila & Seeland