fbpx

Garmin gör din passion tryggare och roligare

För alla outdoor-entusiaster, oavsett om det handlar om jakt, att spela golf, vara i skogen, på havet eller flyga i luften, så har Garmin produkterna som kan förgylla upplevelsen ytterligare.

– Vi gör att du får mer ut av din passion och gör den både tryggare och roligare, säger Camilla Friman, Consumer Marketing & Communication på Garmin.

Många hundägare uppskattar dessutom Garmins kompletta system för hundspårning, något som gör det enkelt att spåra hunden överallt med LTE-spårning via mobilnätet integrerat med VHF.

– Du kan välja att se hunden både i din handenhet, mobiltelefon samt klocka. Det ger en trygghet då du alltid kan ha full koll på var hunden befinner sig.

Och på tal om trygghet så erbjuder Garmin även möjlighet till satellitkommunikation i handenheterna Alpha 200i och 300i, något som innebär att man alltid kan hålla kontakten med nära och kära, dela sin position och även utlösa ett SOS-alarm om det skulle behövas.

– Våra produkter är också väldigt tåliga, vilket många slutanvändare uppskattar. De vet att de håller och skulle det bli något problem så vet de också att vi har en superb support och service, bättre än många andra i elektronikbranschen.

Swedish Game Fair närmar sig, något som Garmin ser som startskottet för det nya jaktåret.

– Där ser vi fram emot att möta alla härligt entusiastiska människor och ge våra slutkunder en chans till att komma i direktkontakt med oss på Garmin.

– Vi har som vanligt höga förväntningar att de kommer mycket folk till mässan och att alla besökare kommer in till oss i vår monter, säger Camilla som utlovar en späckad monter.

Vad betyder en sådan här mässa främst för er?

– Det är en fantastisk möjlighet för oss att nå ut till slutanvändaren och berätta om vårt fantastiska ekosystem, där du kan spåra hunden via både din mobil och handenhet samt även enkelt se hunden direkt i din Garmin-smartwatch på handleden.

Och tillägger:

– Just nu pågår en inbyteskampanj hos våra återförsäljare där du kan byta in din gamla Astro till en Alpha 200 och 200i. Kampanjen pågår till och med 30 juni. Kontakta din återförsäljare för mer information.