fbpx

ForshagaAkademin, D:01

Monternummer: D:01
Företagsnamn: Industrileden 5B, S-66732 FORSHAGA, SWEDEN
Telefonnummer: 054-220600
E-post: info@forshagaakademin.se

Beskrivning: Välkommen till ForshagaAkademin – ett unikt naturbruksgymnasium som öppnar dörrarna till spännande framtidsbranscher!

På Viltvårdsgymnasiet får du lära dig allt om jakt och viltvård, turism och företagande. Du provar många olika jaktmetoder, får utbildning i praktiskt skytte, styckning och naturguidning. På schemat finns även fyrhjulskörning i terräng och motor- och röjsåg. Förutom jaktledare och viltundersökare har du också möjlighet att bli skytteinstruktör.

Skolan är belägen i Forshaga, Värmland, omgiven av vackra skogar och vattendrag. Förutom Viltvårdsgymnasiet finns ytterligare tre naturbruksutbildningar på skolan: sportfiske, hundsport och äventyrsturism.

Med riksintag välkomnar vi elever från hela Sverige att söka till våra utbildningar. Dessutom kan du räkna med att få inackorderingsbidrag. På vår skola delar cirka 300 elever från hela Sverige och övriga Norden en gemenskap som sträcker sig längre än de tre åren på gymnasiet. Du kommer att möta erfarna instruktörer och stöttande lärare längs vägen.

Här ingår självklart grundläggande högskolebehörighet i ordinarie program och alla läser Ung Företagsamhet. Skolan har en mycket väl fungerande elevhälsa och bra studiestöd.Genom vårt omfattande nätverk hjälper vi dig att hitta din drömpraktikplats, antingen i Sverige eller utomlands. Hos oss är möjligheterna oändliga!

Webbplats: https://www.forshagaakademin.se/

Varumärken: