fbpx

Blaser ut lovar bra tryck i montern: ”Där med vårtfulla stöd”

Tyska Blaser är en av världens främsta och mest innovativa tillverkare av vapen och rakrepeterstudsare för jakt och skytte – och som vanligt när det vankas mässa så kommer de inte hålla igen!

– Swedish Game Fair är alltid en plats där vi inte håller igen på krutet. Produkterna är på plats, standardsortiment liksom unika Custom-arbeten för att visa på de oändliga möjligheter som finns. Vi är där med vårt fulla stöd, kollegor direkt från Tyskland, vapentekniker för dem som vill fördjupa sig, eller jagande eldsjälar som vet hur allt ska användas praktiskt på jakt, säger Christoffer Söderberg, verkställande direktör, CEO Blaser Group AB.

I mer än 60 år har Blaser utvecklat och tillverkat innovativa jaktgevär och när Christoffer ombeds skryta lite och berätta om företagets storhet så kommer svaret snabbt:

– Jag tror alla är bekanta med den rakrepeterande Blaser R93 som i 30 år har varit i många jägares händer och bevisat en kompromisslös kvalitet och funktion, en modell som sedan 15 år tillbaka uppgraderades till Blaser R8 och i dag står för oändliga möjligheter för individuell anpassning för alla jägare. Vår studsare är bara ett exempel på områden som vi leder innovation och kvalitet inom. Optik och kläder har på senare år varit i fokus och i dag kan vi verkligen visa upp unika innovationer i produkter som kommer stå sig många år framöver.

– Om vi ska skryta så är Blaser rätt igenom premiumprodukter, smarta produkter med modern, snygg design! Jag vill också passa på att skryta om att vi är otroligt trevliga och kunniga! säger han och ler.

Hoppas på bra tryck i montern

Christoffer berättar att Swedish Game är en superviktig mässa för Blaser.

– Det är det absolut, inte minst för att vi vill träffa våra kunder, säger han och hoppas att så många som möjligt kommer förbi montern.

– Där ser man vårt fulla sortiment och kan få känna och klämma, se skillnaden mellan olika utföranden och få veta varför man har de olika valen.