fbpx

Träna var som helst – och när som helst – med TrapMaster

Med en TrapMaster finns det inga ursäkter till att inte frekvent putsa på sina skyttefärdigheter. Under mässan finns det möjlighet att testa Nordic Clays handhållna och smidiga lerduvekastare.

– Med rätt utrustning borde det inte krävas mer än lust och vilja för att gå ut och träna lite lerduveskytte, säger Nordic Clays Andreas Wilhelmsen.

Och deras nya lerduvekastare har gjorts med just flexibilitet, användarvänlighet och hållbarhet i åtanke. Alla som besöker Nordic Clays skjutbana under mässan får chansen att testa denna handhållna lerduvekastare vars lätta vikt gör att den med enkelhet kan följa med i handbagaget när man är ute på språng i världen.

Bara fantasin som sätter gränser

Andreas berättar att med en TrapMaster är det bara fantasin som sätter gränsen för riktningen, hastigheten och vinkeln lerorna skjuts i. Dessutom kan man träna med gott samvete. Efter ett träningspass behöver man nämligen inte gällande bitarna som hamnar på backen i samband med träningen.

Biologiskt nedbrytbara duvor

– Gör dig redo att skjuta med gott samvete genom att använda våra miljövänliga och biologiskt nedbrytbara lerduvor, säger Andreas Wilhelmsen som ser fram emot att träffa många besökare under Swedish Game Fair.

– Sväng förbi vår skjutbana på för att se och testa själv. Tills dess kan du läsa mer på www.nordicclays.com, säger han.