fbpx

Swedish Game Fair Pike Open

Delta i Swedish Game Fair Pike Open – få 50 000 kronor på kroken!

För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj.

Mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de fem längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen och en bred fiskekunskap kommer att vara en fördel. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen på www.swedishgamefair.se.

Under 2019 års mässa på Tullgarns Slott kommer sportfisket att få än mer plats parallellt med jakten, som ökar i antal utställare och yta. Huvudtemat är ”predatorfiske” och utrustning för detta, sportfiskebåtar med tillbehör, barn och ungdomsaktiviteter med mera. Oavsett om man är nybörjare eller proffs – ung eller gammal, så kommer man att få nyttiga fisketips från fiskekändisar och företag från redskapsbranschen.

Redskapsleverantörerna kommer självklart att visa upp den senaste utrustningen för predatorfiske på mässan. Dessutom kommer flera sportfiskebutiker finnas på plats och besökarna kommer att kunna klämma och känna på fiskeprylar och få tips hos redskapsgrossisterna, och givetvis handla utrustning av utställande sportfiskebutiker.

Välkomna till Swedish Game Fair!

Tävlingarna ingår i Swedish Pike League. Se mer info på www.pikeleague.se.

Anmäl ditt lag och läs mer här >>