fbpx

En bra plats för sportfiskaren

Ytterligare ett år med ett fartfyllt evenemang med allt från fiske, jakt och hund. I år kommer sportfiskeavdelningen återigen finnas på plats i direktanslutning till bryggor och vatten. Vi fortsätter därmed att utveckla fiskeområdet från tidigare års mässor.

Inför sportfiskeområdet planerar vi en egen scen för uppvisning av nya produkter och föredrag med olika sportfiskeprofiler. Vi fokuserar på återförsäljare samt grossister med ledande varumärken och hoppas på att få visa upp nya båtmärken för sport- och fritidsfiske.

Vår officiella mässtidning, jakt- och fisketidningen Magasin Vildmarken finns på plats för att följa och rapportera från mässan på sociala medier och följande utgåva. Inför mässan kommer även en specialutgåva att tryckas upp där samtliga utställare får möjligheten att göra ett intryck!

Om ni inte redan bokat upp er inför årets mässa, kontakta oss idag för att tillsammans skapa största möjliga förutsättningar för dig som utställare!

Boka din monter på www.swedishgamefair.se/boka-monter eller kontakta projektsäljare sportfiske, Niclas Åhrman via sportfiske@nortuna.se eller telefon 0735-007 636.