fbpx

SGFPikeOpen.se

För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj 2019. Nu har vi samlat allt om tävlingen på en och samma sida: www.sgfpikeopen.se.

– Det kommer bli en spännande tävling. Under hela lördagen kommer man kunna följa tävlingen live via skärmar på mässområdet. Självklart är det catch and release som gäller, berättar Torbjörn Larsson på Swedish Game Fair.

www.sgfpikeopen.se kan du ta del av nyheter och all info rörande tävlingen men även följa den live när tävlingen väl sätter igång.

Ett av mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de fem längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen här på sajten.

Antalet platser till tävlingen är obegränsade och intresset väntas bli stort. Klicka in på www.sgfpikeopen.se!