fbpx

 

Lördag 23 mars

OBS! Svensk tid gäller.

 

19.00 Ombordstigning

19.15 Övriga restauranger öppnar

19.30 Jägarbuffé, första sittning

19.30 Butikerna öppnar

20.30 Jägarbuffé, andra sittning

19.45 Underhållning i Pianobaren och Puben

21.00 Party Dj värmer upp kvällen (Starlight, däck 7, akter)

22.00 Fartygets band (Starlight, däck 7, akter)

23.00 Mello Show (Starlight, däck 7, akter)

23.30 Fartygets band (Starlight, däck 7, akter)

01.30 Party Dj håller dansgolvet igång (Starlight, däck 7, akter)

 

Söndag 24 mars

Jakthundar världen över 10.30

Mattias Westerlund, Hundskolan Vision jobbar med jakt och dressyr av jakthundar. Bara i år har han varit i USA, Spanien, Island och Afrika. Ni kommer att få ta del av hur hundar lär, hur vi förbereder hundar för jakten och vad ni ska tänka på vid injagning.
Moonlight, däck 6, fören

Säljakt – som du aldrig har sett den förut 11.30

Anna-Carin Westling är en av Sveriges mest erfarna säljägare och hon kommer att berätta både om sina säljakter, tillvaratagande och matlagning. Vi kan lova ett inspirerande seminarium för alla.
Moonlight, däck 6, fören

Bättre eftersök i praktiken 13.00

Vilka möjligheter finns det för oss jägare att flytta fram våra positioiner vid eftersök? Jesper Einarsson, Svenska Jägareförbundet, kommer bl a att prata om hantering av olika eftersökssituationer, skytte, spårning, mentalitet, stresshantering, etik, juridik, riskhantering mm.
Moonlight, däck 6, fören

Jakten idag och i morgon 14.00

Häng med när riksjaktvårdskonsultent Daniel Ligné berättar om vad som händer med jakten och framtiden. Som åskådare får du inblick i översynen av jakttiderna, etik, frihet och rörlighetens effekter, skjudomar som AFS och CWD, invasiva arter, jaktmotståndet, vilken roll har jägarna mm.
Starlight, däck 7, akter

Rovdjursjakten – när den är som bäst 15.00

Rasmus Boström kommer att berätta om rovdjursjakt. Du kommer att få ta del av hans jaktberättelser, hur han förbereder sig och sina hundar och hur det gör honom till en av Sveriges mest framgångsrika rovdjursjägare.
Starlight, däck 7, akter

Jaktstudion och Bearplay sänder 16.00

Jonas Lännbjer och Rasmus Boström kommer, tillsammans med intressanta gäster diskuteras aktuella ämnen inom jakt. Två nya jaktserier har premiär under våren 2019 och du som hänger med på Kryssningen kommer att få möjlighet till en förhandsvisning.
Starlight, däck 7, akter

OBS! Ändringar kan göras! Svensk tid gäller.