fbpx

Perch Academy

Lär dig proffsens bästa fisketips för abborre! Helgen den 25-26 maj kan du mellan 13-18 år gå Perch Academy på Swedish Game Fair. Det blir ett fullspäckat event där grymma abborrfiskaren Adam Orre från CWC delar med sig av sina vassaste tips för abborrfisket. Ta sedan med dig det du lärt dig ut till fiskevattnet under sommaren och tävla om riktigt fina priser!

Perch Academy är den perfekta starten på sommarens fiske efter abborre. Här får du ta del av Adam Orre från CWC bästa fisketips för abborre och du har även möjlighet att ställa frågor till Adam. Efter att du gått Perch Academy får du en goodiebag och även möjligheten att delta i en abborrtävling som sträcker sig under hela sommaren, där det gäller att du ska ta vara på dina nya kunskaper. Tävlingen är väldigt simpel, den som fångar den största abborren mellan 1 juni och 31 augusti vinner ett fint pris. Även plats 2 och 3 får pris.

Upplägget är både kul och enkelt:

1. Anmäl dig till Perch Academy här nedanför.
2. Delta på Perch Academy under Swedish Game Fair.
3. Ut och fiska och lägg upp dina abborrfångster på instagram på ett öppet konto och tagga bilden med hashtagen, #sgfperchacademy19
4. Personerna som fångar de 3 största abborrarna belönas med fina priser.

Anmäl dig här: https://www.sportfiskarna.se/Ungdom/Perch-Academy