fbpx

Drömmer du om att jaga utomlands? Ta chansen att lära dig mer om jakt utomlands – boka möte med någon av våra outfitters på Swedish Game Fair vid Tullgarns slott 24-26 maj!

 

Delahey Hunting and Fishing

Vi har arrangerat jakt- och fisketurer i Quebec sedan 2008. Nu vänder vi också till nordiska utomhusentusiaster, både män och kvinnor, för att ge er möjlighet att uppleva den kanadensiska vildmarken, men också njuta av en bekväm vistelse och bra service.

Kom till Quebec, Kanada för en oförglömlig naturupplevelse på privat mark om 32 000 hektar. Du och din reskamrat kommer att få ert eget dedikerade jaktområde som är förberett bara för dig. Du kommer dessutom att få tillgång till cirka 30 sjöar att fiska in. Du bor i vårt bekväma main camp där du kan koppla av och njuta av god service. Svensktalande representanter finns alltid där under din vistelse. Läs mer på www.delaheyhuntfish.com

Boka möte på Swedish Game Fair Till sociala medier

 

 

Game Trackers Africa

Game Trackers Africa är ett namibiskt baserat företag som fungerar som marknadsföringsagent för olika arrangörer i olika delar av Afrika, inklusive Tanzania, Kamerun och Sydafrika.

Under 1999, under ledning av Professional Hunter & Outfitter Jaco Oosthuizen, började Game Trackers Africa jaga i det världsberömda Selous Game reservatet i Tanzania, kompletterad med utmärkta områden i Västra Tanzania och Masailand, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda över 120 viltarter, inklusive alla afrikanska farliga vilt och vanligt vilt. Deras tanzanianska företag utgör kärnan i deras verksamhet i den vackra vildmarken av Östafrika. Jaco & Magdel Oosthuizen, tillsammans med deras team av professionella jägare, kommer att se till att du njuter av den mest minnesvärda tiden i ditt liv i Afrika.

Beträffande klienttillfredsställelse strävar Game Trackers Africa för att möta sina kunders preferenser, samtidigt som de är tillgivna till ärlighet och integritet. Game Trackers Africa delar entusiasmen hos sina kunder och strävar efter att skapa livslånga vänskap kring värmande lägereldar samtidigt som de kommer i kontakt med verkliga Afrika. Som ursprungsfödda namianer, jägare och naturvårdare, med respekt för sina medvårdare och deras älskade kontinent, är Game Trackers Africa engagerad i ett syfte – moderniseringen av sitt samhälle utan att förlora den afrikanska personligheten, samtidigt som man implementerar begreppet “conservation through utilization”. Utbildning om bevarandemedvetenhet är viktigt för att förhindra missbruk och slöseri med rikedomar som floder, sjöar, skogar och vilda djur. Game Trackers Africa tar ansvar för att skydda sitt naturarv, och de tror att jakt är det effektivaste fordonet att initiera, motivera och finansiera denna process. Läs mer på www.gametrackersafrica.com

Boka möte på Swedish Game Fair Till sociala medier

 

Safari International Macedonia

Safari International Macedonia grundades 2002 och har sedan dess haft framgångsrik verksamhet i Makedonien, Grekland, Serbien, Kroatien, Slovenien, Bosnien och Hercegovina.

Vi samordnar också jakter i Österrike, Ungern, Spanien och vissa delar av Ryssland. Vår stora kunskap om vilda djur och 30+ år av jaktupplevelser utgör ett stort värde för våra jägare och inspirerar till stolthet i det arbete som vi gör.

Du som jägare bor i en lyxig jaktstuga med kök, egen kock, rymliga och bekväma rum, bubbelpool och bastu samt högkvalificerad personal. Arrangemang är all inclusive. Läs mer på www.interhunt.com

Boka möte på Swedish Game Fair Till sociala medier

 

Hunt Trip Spain

Hunt Spain Trip grundades av Francisco Rosich 1986 och är en byrå som är specialiserad på att organisera jaktresa i Spanien.

Vi hanterar olika områden för att erbjuda alla tillgängliga arter som de fyra spanska ibex, pyrenéeisk och Cantabriesk gems, mufflon, kronhjort, dovhjort och rådjur. 45 minuter från Barcelona har vi vårt privata område för rapphöns där vi även anordnar drevjakter eller “upland style” med hundar.

Vi är ett familjeföretag som vill behålla den personliga kontakten med våra jägare och icke-jägare. Våra jakter är skräddarsydda men vi har också specialerbjudanden och paket. Kontakta oss för mer information eller läs mer på www.hunttripspain.com

Boka möte på Swedish Game Fair Till sociala medier

 

 

DaggaBoy Hunting Safaris

Mer info publiceras inom kort. Tills dess, läs mer på  https://www.daggaboy.com

Boka möte på Swedish Game Fair Till sociala medier

 

 

HuntAfrica Namibia Safaris


Huntafrica Namibia Safaris is a well known premium safari operator with over 30 years of experience hunting in Namibia. It is our pleasure to be at your service as hunters in our wonderful country – Namibia – land of wide open spaces. Our strive for excellence is a well known fact and can be confirmed by our many clients over the years. As members of SCI and NAPHA we uphold the highest standards of ethics in the hunting industry. Everything together adds up to a hunting experience of a lifetime.

Read more at www.huntafricanamibia.com

Boka möte på Swedish Game Fair Till sociala medier