fbpx

ÅRETS INSTAGRAMTÄVLING: #JAKTKLIPPET!

Du som älskar att jaga men också att föreviga dina upplevelser har chansen att glänsa! Mobilkamera, systemkamera eller actionkamera, det spelar ingen roll. Det vi vill se är en förmedlad känsla med glädje till jakten, häftiga jaktögonblick, roliga händelser eller varför inte ett riktigt bra hundarbete?

Hur deltar man?

Det är enkelt! Följ @swedishgamefair på Instagram, skicka videon till oss (@swedishgamefair) via direktmeddelande och/eller lägg upp på din egen profil med taggen #JAKTKLIPPET (Om du väljer att endast lägga filmklippet på din egen profil så måste din profil vara öppen).

Vi kommer vid varje månadsslut, fram till den sista februari att presentera två finalister där till sist tio finalister har chansen att ta hem vinster från ett minst sagt storslaget prisbord. På Swedish Game Fair, 21-23 maj 2020 vid Tullgarns slott kommer sedan en första-, andra- och tredjepristagare att utses av en jury och få ta emot fina priser från välkända varumärken, däribland vår huvudsponsor; Leica.

Filmklippet får endast vara max 45 sekunder långt, och kan vara oklippt eller redigerad. Skickar du in ett filmklipp som överskrider tider så kommer den att kortas ned av oss innan publicering. Du får delta med fler filmklipp såvida de skiljer sig något åt.

Samtliga jaktklipp kommer att publiceras på Swedish Game Fairs sociala medier, men också ett urval hos vår samarbetspartner och officiell mässtidning Magasin Vildmarken – där följare kan kommentera och visa sin uppskattning för de filmer de tycker är allra bäst.

Övriga tävlingsregler:

* Vi förbehåller oss rätten att neka deltagande, exempelvis på grund av bristfällig etik, lagbrott, företagsreklam eller undermålig teknisk kvalitet.

* Swedish Game Fair och samarbetspartners äger rättighet till att publicera filmklippet (eller delar av filmklippet) i syfte för att marknadsföra bidraget men även tävlingen i helhet,  fram tills att finalen är avgjord.

* Tävlingen löper från 1 oktober och det sista bidraget ska vara inne senast den 28 februari.

* Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Reservation för att fler tävlingsregler kan tillkomma inom det närmsta.