fbpx

En bra plats för hundentusiasten

Över 15 000 jakthundsägare besökte förra årets mässa. Till årets upplaga av Swedish Game Fair skapar ännu bredare och häftigare hundprogram tillsammans med några Sveriges ledande hundprofiler.

Vi planerar en rad förbättringar och spännande aktiviteter för både ”hundgatan” och hundprogrammet. Vi hoppas på att ni vill vara med och deltaga i detta arbete, för att på så sätt få ut rätt marknadsföring och skapa allra bästa förutsättningarna just för er.

Har ni inte redan bokat upp er monterplats inför årets mässa, kontakta oss idag för att ge oss möjligheten till att skapa bästa möjliga förutsättningar för er verksamhet!

Sveriges främsta mässa för jakt, hund, mat, motor och fiske

Swedish Game Fair 2021 innebär större yta, fler utställare och enligt våra prognoser fler besökare än någonsin. Swedish Game Fair är den naturliga mötesplatsen för den som gillar fiske, jakt eller hund och bjuder på ett fullspäckat program under dagarna tre, i den natursköna miljön vid Skokloster.

Eller vad sägs om båtbryggor för utställningsbåtar, skytteområde med klass 1-skytte, hunduppvisningar och givetvis hundratals utställare som lockade med både prylar, god mat och allt däremellan?