fbpx

Coronaviruset flyttar fram Swedish Game Fair till 29-30 augusti

Med anledningen av regeringens beslut om sammankomster i samband med coronaviruset har mässledningen för Swedish Game Fair, tillsammans med styrelsen för Jaktgrossisterna, idag beslutat att flytta fram mässan till 29–30 augusti, 2020.

Swedish Game Fair är årets viktigaste händelse för branschen och påverkar både försäljning, trender och inriktning. Vanligtvis lockar mässan ca 25 000 besökare och ca 300 utställare. Mässan samlar också över 1000 funktionärer med många aktiviteter, uppvisningar och tävlingar under mässdagarna.

– Detta är en extraordinär situation men vi har under de senaste veckorna jobbat tätt ihop med våra utställare, medarrangörer och föreningar, därför känns beslutet bra, säger mässchef Torbjörn Larsson.

– Det är bra att vi har tagit ett officiellt beslut och att mässan kan genomföras. Det är också viktigt att alla hjälps åt för att jaktsverige inte ska stanna av, därför ser vi fram emot att mässan arrangeras i augusti, säger Ulf Segerqvist, ordförande Jaktgrossisterna.

Förutsättningen för att genomföra mässan i augusti är att regeringen tillåter sammankomster som Swedish Game Fair och Sverige därmed inte ligger kvar i ett force majeure-läge.

 

För ytterligare information kontakta:

Torbjörn Larsson

Mässchef Swedish Game Fair

Torbjorn.larsson@nortuna.se

0708-188100

 

Ulf Segerqvist

Ordförande Jaktgrossisterna i Sverige

ulf@swedteam.com

070-591 47 20