fbpx

Aronsborg står redo att ta emot besökarna: ”Vill att alla ska känna sig som hemma”

Idylliskt beläget vid en småbåtshamn vid Mälaren hittar man Aronsborg, Swedish Game Fairs officiella mässhotell. Här kan besökarna vakna utvilade och redo inför en ny mässdag, eller känna lugnet efteråt. 

– Med naturen, skogen och vattnet så vet vi att oavsett om man är jägare eller hundägare, eller både och, så fyller vi dessa behov, säger Camilla Runnedal, Director of Sales & Marketing på Aronsborg.

Förutsättningarna för lugn och ro kunde förmodligen inte vara bättre. Äppelträdgården och grönområdena ligger lättillgängliga för alla att se, och hotellets terrass, en plats som mer än gärna nyttjas för en middag eller något gott att dricka, vetter mot sjön. På det generösa området kan man parkera bilen utan att trängas och snabbt checka in i de smakfullt inredda hotellrummen. Camilla berättar att Aronsborg jobbar efter mottot ”våra gäster; vårt fokus” – och det är ett erfaret gäng som står redo att ta emot alla förväntansfulla gäster.

– Många av oss har jobbat länge på hotellet, det är en stor trygghet för våra gäster. Alltid med glimten i ögat, varmt värdskap och en skön hemmakänsla, säger hon.

Camilla Runnedal ser fram emot att träffa besökarna.

Gott om möjligheter

Mässhotellet ligger ungefär en halvtimme från Skokloster. Hotellrummen ligger i separata byggnader, ett stenkast från huvudbyggnaden, något som gör att gästerna kan sova i lugn och ro. Föredrar man aktiviteter så är möjligheterna många och stora. Den 26 maj kommer det bjudas på liveunderhållning på terrassen eller i restaurangen, beroende på väder, och i huvudbyggnaden hittar man förutom restaurangen även nattklubb, barer samt en pool- och relaxavdelning.

– Vi har även den populära spelloungen där man kan spela shuffleboard, pingis och biljard, säger Camilla.

Och tillägger:

– Vårt varumärke är choklad! På Aronsborg har vi egen tillverkning av praliner och vår kända chokladlimpa som går att köpa i vårt bageri!

Och avslutningsvis, ifall ni får skryta lite, varför bör man välja ert hotell?

– Vi får höra att vi har den speciella personalen, stämningen känns när de kliver in genom entrén. Vi har de bästa medarbetarna som genuint älskar det som de arbetar med, säger Camilla Runnedal.

– Hos oss vill vi att alla ska känna sig som hemma! Aronsborg är ett stort härligt hotell med många sällskapsutrymmen, ute som inne. Vi har varit verksamma sedan 1989 och byggda för stora events och många gäster. Vi vet att vi levererar! Och som gäst hos oss ingår alltid fri parkering, Wi-Fi, tillgång till vår pool- och relaxavdelning och spellounge. Välkomna!

Boka ditt mässboende här