fbpx

26-28 maj 2022 på Skokloster

Coronapandemin, och restriktionerna som blev ett resultat av den, omöjliggjorde tyvärr att vi kunde genomföra Swedish Game Fair i år, men nu siktar vi framåt – och mot en ny destination! Tullgarn är en magisk plats som jägarna alltid kommer känna igen. Sedan starten 2002 har vi fått vara med om en fantastisk resa med både upp- och nedgångar, men nu är det dags för ett nytt kapitel.

Skokloster ligger mitt i Sveriges mässkluster och både Kista, det nya mässområdet Scandinavian XPO och Arlanda finns inom 30 minuter. Vi ser stor potential i området och tror att det är rätt ställe för att kunna förbättra mässan ytterligare. Här kommer vi kunna utveckla skyttet, det finns stora ytor för hundaktiviteter och vi har direkt tillgång till Mälaren. Skokloster är också känt för alla sina bilmässor, vilket passar oss när vi har startat upp Jaktbilsutställningen. Skokloster kommer ge oss möjlighet att växa.

Följ oss gärna här och på sociala medier så får ni fortlöpande nyheter, information och artiklar om vad som väntar besökarna på årets mässa i form av profiler, utställare och aktiviteter! Vi kan redan nu avslöja att det stundar högtidsstunder för alla motorentusiaster, detta i form av vår alldeles egen jaktbilsutställning. Tveka inte på att kontakta oss om ni har frågor om detta eller om något annat.

Vi ses på Skokloster den 26–28 maj!