Olle Lidesjö, tidigare försäljningschef på ABU Garcia och ett välkänt ansikte i sportfiskesverige, går in som ambassadör för Swedish Game Fair. Mässan som i år storsatsar på sportfiske och predatorfiske.

– Det känns roligt att knyta ett så pass starkt namn inom fisket till Swedish Game Fair. Olle kommer vara ambassadör för mässan och även vara sammankallande i mässans sportfiskegrupp, berättar Torbjörn Larsson på Swedish Game Fair.

I år har Swedish Game Fair gjort en storsatsning på just sportfisket och på mässan kommer det att finnas allt som hör sportfisket till med flera stora butiker och leverantörer på plats. Mässan har också egna bryggor där utställarna kommer att visa upp grymma båtar och kajaker där de hör hemma – i vattnet!

– Det känns roligt att få bli en del av Swedish Game Fair. Branschen behöver en bra mässa utomhus för sportfisket och här finns det verkligen potential, säger Olle Lidesjö.

Kontaktpersoner

Johan Åkerman                                        Torbjörn Larsson

Projektsäljare                                           Mässchef

070-328 95 60                                          070-818 81 00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.                    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Swedish Game Fair

Swedish Game Fair arrangeras på det kungliga slottet Tullgarn, strax söder om Stockholm. Mässan har 20 000 till 25 000 besökare och ca 300 utställare. Nästa mässa arrangeras 25-27 maj 2018 och kommer bli den största mässan någonsin. Medarrangörer är Sportfiskarna, Svensk Sportfiskehandel, SportfiskeAkademin Forshaga, Ståthållarämbetet, Statens Fastighetsverk, Svenska Jägareförbundet, Jaktgrossisterna och Svenska Kennelklubben.

Slipp kön, köp biljetten online.

Köp biljett här

ANNONSER
agria cup

 

Go to top