robin norlen

Robin Norlén, projektledare digital satsning på Swedish Game Fair

Swedish Game Fair har gått från klarhet till klarhet och ökat sina marknadsandelar både på utställar- och besökarsidan. Mässan 2018 på Tullgarns slott kommer att öka med ca 30 %, spår mässledningen.

– Det innebär att vi kommer att behöva en större digital närvaro och i större utsträckning analysera och använda digital information för att optimalt möta kunden i alla kanaler, säger mässchef Torbjörn Larsson.

Mässans styrka är det fysiska mötet och med en ny digital närvaro kan Swedish Game Fair flytta det fysiska mötet in på den digitala arenan under och mellan mässaktiviteterna. Detta kommer att skapa en stark koppling mellan mässan och besökarna under längre perioder, vilket också kommer att stärka utställarnas affärer.

- Redan idag har vi med relativa enkla medel en hög digital närvaro, det vittnar om ett starkt varumärke. Nu satsar vi resurser för att bli ledande och anställer en projektledare, Robin Norlén, som ska utveckla den digitala affären – både för oss och våra kunder, säger Torbjörn Larsson.

Robin Norlén kommer närmast från Svenska Mässkonsult där han arbetat som AD/Copy/Projektledare. Robin har också en bakgrund som journalist inom både tidningar, radio och tv. Dessutom så har Robin ett stort intresse inom sportfiske och digitala affärer.

Robin börjar sin anställning den 8 januari 2018.

Är du intresserad om hur du som kund, partner, journalist, bloggare mm kan vara med i Swedish Game Fairs satsning, kontakta:
Torbjörn Larsson, telefon: 0708-18 81 00, e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Fakta Swedish Game Fair
Swedish Game Fair arrangeras på det kungliga slottet Tullgarn, strax söder om Stockholm. Mässan har 20 000 till 25 000 besökare och ca 300 utställare. Nästa mässa arrangeras 25-27 maj 2018. Medarrangörer är Sportfiskarna, Svensk Sportfiskehandel, SportfiskeAkademin Forshaga, Ståthållarämbetet, Statens Fastighetsverk, Svenska Jägareförbundet, Jaktgrossisterna och Svenska Kennelklubben.

 

Slipp kön, köp biljetten online.

Köp biljett här

ANNONSER
agria cup

 

Go to top