2018-05-27
I dag avslutades den populära jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair på Tullgarns Slott söder om Stockholm. Den vackra slottsparken, belägen precis vid vattnet fylldes av fler besökare än någonsin.

– Det känns riktigt roligt. Under arbetets gång har vi slagit flera rekord. Till exempel var årets mässa över 30 procent större än tidigare, säger Robin Norlén på Swedish Game Fair.
När mässan slog upp dörrarna slingrade sig köerna långa och mässområdet fylldes snabbt med glada mässbesökare. Ännu fler besökare hittade till mässan på lördagen och efter stängning på söndagen kunde man konstatera att mässan haft fler besökare än någonsin tidigare.
– Vi har inte hunnit kontrollräkna allt, så vi kan inte ge en helt exakt siffra ännu, men vi kan redan nu konstatera att vi har passerat 25 000 besökare under tre dagar vilket var det förra rekordet. Vi har också haft en otrolig tur med vädret som har varit fantastiskt, så vi hoppas att alla våra besökare haft en riktigt bra upplevelse, säger Robin.

Flera nyheter presenterades på mässan, bland annat den nya skjutplattformen för klass 1-skyttet, vilket blev en riktig succé.
Även fiskeområdet var välbesökt och många av båtarna vid bryggan fick gång på gång ta med besökare ut i Tullgarnsviken för provkörning.
Det gedigna hundprogrammet och de fartfyllda hundshowerna lockade tusentals besökare och tävlande från hela landet och pågick alla tre dagarna.

En annan nyhet som presenterades på mässan var att Swedish Game Fair, som tidigare arrangerats vartannat år, kommer att arrangeras igen redan nästa år.
– Med den stora tillväxten vi har haft i år så ser vi ett behov att arrangera mässan varje år. Därför har vi tagit beslutet att vi kommer att köra Swedish Game Fair igen redan den 24-26 maj 2019, säger Torbjörn Larsson, vd på Swedish Game Fair.
Flera planer finns redan inför nästa års mässa, bland annat kommer man att satsa stort på ungdomar och rekryteringen av nya jägare och fiskare. Man kommer också satsa på maten och låta matupplevelsen ta större plats än i dagsläget.

 

 

Slipp kön, köp biljetten online.

Köp biljett här

ANNONSER
agria cup

 

Go to top